ENG | FRA

Internationaal

Intime op de internationale toernooien

Jong talent écht voorbereiden op een professionele carrière betekent: spelers al in een vroeg stadium vertrouwd maken met alle ‘basics’. Dus ook het een paar dagen van huis zijn, tijdens een van de internationale toernooien. Bij Intime beginnen we al vroeg aan de internationale carrière van onze spelers.

Als een van de weinige tennisscholen in Nederland stimuleren we het spelen over de grens. Het verbreedt niet alleen – letterlijk – de horizon van de spelers, het is ook een stimulans om in een ander land te tennissen en te ervaren wat het niveau van de beste buitenlandse leeftijdgenoten is. Daardoor stimuleren we spelers alles uit hun sport te halen en de lat voor zichzelf nog hoger te leggen.

TennisEurope en ITF-toernooien

Al naar gelang het niveau spelen onze talenten wereldwijd. Het accent ligt op toernooien in de belangrijke Europese tennislanden. De belangrijkste internationale wedstrijden voor de Intime spelers zijn de TennisEurope toernooien (voor spelers onder de 12 en 14 jaar) en ITF-toernooien (onder 18 jaar). Voor de Intimers jonger dan 12 jaar zijn er mogelijkheden om internationale weekendevenementen te spelen en te proeven wat hen te wachten staat. Voor de spelers ouder dan 18 jaar bestaat het programma uit competitiewedstrijden in het buitenland en toernooien voor de wereldranglijst (ATP/WTA).Spelers betalen hun deelname zelf. De kosten hangen af van – onder meer – de locatie, de duur en de groepsgrootte. Binnen Europa reizen we meestal met de eigen Intime bus. Bij toernooien buiten Europa ligt reizen per vliegtuig meer voor de hand.

Toernooien

Op de Intime Tennis Academy App, ziet u het toernooischema. De planning voor de internationale toernooien is onder voorbehoud, al naar gelang het aantal deelnemers en de toelating tot het toernooi.

 

Official partners & sponsors


top