ENG | FRA

Waar staat Go United voor?

19 nov '16

Go United Tennis Travel wil de begeleiding en coaching op diverse manieren verbeteren. Dat doen we bijvoorbeeld met een goede voorbereiding, samen trainen, het publiceren van een toernooi-agenda en onderlinge wedstrijden.


Wie gaan er mee?
Het nieuwe concept ‘Go United Tennis Travel’ richt zich op een brede doelgroep. De minimumleeftijd om mee te kunnen naar een toernooi is 9 jaar. Deelnemers aan tennisreizen hoeven ook niet per se bij Intime of Amjoy aangesloten te zijn. Ook andere tennistalenten uit geheel Nederland zijn straks vrij om te boeken. Zelfs voor profs bieden we een heel interessant concept. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch?

Optimale begeleiding ter plekke
Tijdens toernooien in binnen- en buitenland spelen Intime en Amjoy-spelers gezamenlijk in. Ze krijgen begeleiding bij warming-up en cooling down en de wedstrijd wordt voor- en nabesproken: hoe pak je het aan, ken je je tegenstander, wat wordt je speelplan?

Toernooi-agenda
Elk kwartaal publiceren we de agenda met de nationale en internationale toernooien die wij begeleiden. Jeugd Ranglijst toernooien (groene en gele ballen) tot en met de Grand Slam-toernooien voor profspelers. Zodra wij weten wie zich hebben ingeschreven, wordt u per mail geïnformeerd over de reis, eventuele vluchten, de coach en de kosten. Kortom, alles wordt u verder uit handen genomen en uw kind wordt gedurende het hele toernooi begeleid.

Feedback na een toernooi
Tijdens het toernooi wordt u als ouder op de hoogte gehouden. Ook evalueren we elke reis telefonisch met de ouders en trainers Zo kunnen trainers effectief werken aan processen tijdens de wedstrijden in het buitenland.

Wilt u meer informatie?
Go United Tennis Travel is een geheel nieuw concept om de deelname aan toernooien in binnen- en buitenland op een hoger niveau te brengen. Twee tennisscholen met jarenlange ervaring staan er 100% achter om Go United tot een succes te maken. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar: madeleine@intime-tennisschool.com

Waar staat Go United voor?
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top