ENG | FRA

Tijd voor een betere begeleiding!

23 nov '16

De weg van talentvol tennisser naar topper in het (inter)nationale circuit vraagt veel tijd en vooral goede begeleiding, op tal van fronten. Daar staat Intime Tennis Academy voor. Al sinds 2003 kunnen (jonge) tennisspelers bij ons terecht voor training en begeleiding op het hoogste niveau. Noëlle van Lottum en Martijn Belgraver, initiatiefnemers van Intime Tennis Academy, hebben er beiden een internationale profcarrière op zitten en delen hun ervaring graag.

Veel tijd gaat er zitten in het spelen van toernooien, die vaak ver weg in Europa of overige delen van de wereld zijn. Tot nu toe reisden we met eigen Intime bussen. Ook collega-tennisschool Amjoy uit Veldhoven is veel in het buitenland te vinden om hun spelers ervaring te laten opdoen.

Met Amjoy onderhouden we een goede relatie. We zijn beide tennisscholen die staan voor een goede begeleiding en coaching tijdens binnen- en buitenlandse toernooien. Maar wat goed is, kan altijd beter. Daarom slaan we op reisgebied de handen ineen. Met Go United Tennis Travel ontwikkelen we een nieuw concept voor de begeleiding bij toernooien. Achter de schermen wordt inmiddels druk gewerkt aan een gezamenlijke website. Die kunt u straks vinden via een link op de eigen websites van Intime en Amjoy.

Ervaring en resultaat
Intime en Amjoy hebben een unieke positie in de nationale en internationale coachingwereld. Die positie danken we aan een uniek, zelf ontwikkeld systeem: het Floating Coach System. Het systeem is sinds 2003 vergaand geperfectioneerd. De opzet: jeugdspelers elke week van het jaar laten begeleiden door een vast lid van de trainingsstaf. Zo zijn jeugdspelers er verzekerd van dat ze altijd een bekende trainer-coach bij zich hebben.

En met resultaat. Door jaren ervaring en aanpak op maat hebben onze spelers al veel successen geboekt: in het jeugdtennis 17 nationaal kampioenen in de leeftijd 12 t/m 18 jaar, twee Europees kampioenen in de leeftijd 14 t/m 16 jaar en toernooiwinsten in de leeftijd onder de 18 jaar bij ITF Juniors. Ook bij de senioren wordt er gepresteerd, met winsten van Future en Challenger toernooien, een succesvol debuut in de Fed Cup en met overwinningen op top-100 WTA spelers!

Tijd voor een betere begeleiding!
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top