ENG | FRA

Sportvoeding – Intime en Powerbar

08 dec '16

Intime en Powerbar gaan per direct samenwerken om de sportvoeding voor alle Intimers naar een hoger plan te brengen. Al jaren werken we bij Intime samen met sportvoedingsdeskundige Marcel Hesseling en biochemicus Remco Verkaik, een pionier op het gebied van sportvasten. Onlangs is daar sportvoedingsdeskundige Miranda Mahieu bijgekomen. Zij is op dit moment degene die de pro’s bij Intime adviseert op het gebied van voeding, drinken, suppletie en de timing van sportvoeding. Aan specialisten dus geen gebrek bij Intime. Toch waren we al een tijdje op zoek naar meer duidelijkheid omtrent voeding over de hele breedte van de academy, van jong tot oud. Tijdens trainingen zijn er zoveel kinderen, zoveel drankjes. De één drink alleen water, de ander een gekocht sportdrankje zoals Aquarius of Gatorade, er komt vitaminewater voorbij,bidonnen met siroop, je kunt het zo gek niet bedenken. Sommige spelers gebruiken wel eiwitshakes of proteïnerepen, anderen doen dat helemaal niet. Dat moet beter kunnen dachten wij bij Intime. En het kan ook beter!

Toen wij contact zochten met Powerbar Nederland werd direct positief gereageerd. Marco de Jonge, die namens Powebar verantwoordelijk is voor de support van topsportorganisaties, was zelf al een tijdje op zoek naar een partij om constructief mee samen te werken binnen de tenniswereld. Ook Marco is van mening dat het beter kan. Na enig overleg bleek dat de visie van Intime en de visie van Powerbar duidelijk overeenkomen. Voor de klanten van Intime komt nu veel meer duidelijkheid over de verschillende producten die te krijgen zijn. Wat neem je wanneer en wat neem je op welke leeftijd? Dat die producten voor een speciaal Intime-tarief te bestellen zijn, oplopend tot 30% korting, maakt de samenwerking compleet.

Op woensdag 8 juni a.s. wordt een ouderavond georganiseerd waarop informatie wordt gegeven over voeding. Miranda Mahieu zal een presentatie geven die duidelijk maakt waar u als ouder op dient te letten bij sportende kinderen in de groei. Marco de Jonge zal namens Powerbar uitleg geven over de producten die praktisch en geschikt zijn voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Bij Intime vinden wij het superbelangrijk dat u allen aanwezig bent bij deze zeer leerzame presentatie

Sportvoeding – Intime en Powerbar
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top