ENG | FRA

Sponsoring InTime Tennis Academy door Yonex

18 mei '17

Blij en trots zijn we samen over de samenwerking die we aangaan voor een periode van minimaal 3 jaar. Intime Tennis Academy is een unieke tennisschool die de visie heeft om Tennistalent nog beter te maken!

InTime investeert op een breed terrein in de ontwikkeling van talenten. De begeleiding gaat verder dan hard trainen alleen. Zeer persoonlijke aandacht, waaronder ook mentale, medische en fysieke aspecten, horen daar uiteraard bij. Studie en huisvesting zijn weer andere facetten die InTime meeneemt in haar aanpak. En uiteraard het kennismaken met het spelen van (buitenlandse) toernooien onder begeleiding van ervaren coaches. Elke leerling krijgt een programma op maat. Door die intensieve begeleiding zijn sinds 2002 al vele talenten doorgestroomd naar de internationale tennistop.

Ook dit jaar heeft InTime 2 Nationale kampioenen onder 16 jaar voortgebracht: Deney Wassermann en Julie Belgraver die beiden al gesponsord worden door Yonex.
Inmiddels hebben ze de reputatie één van de beste tennis academies van het land te zijn wat zich uit in de toegekende cerficering door de KNLTB voor zowel Onderbouw als Bovenbouw.

Achter Tennisschool InTime staan twee tennissers die de ontwikkeling van talent naar topper zélf hebben meegemaakt: Noelle van Lottum (WTA 50) en Martijn Belgraver (ATP 196). Hun eigen ervaringen zijn gebundeld binnen InTime. Met een eigen netwerk van trainers en andere begeleiders staat een compleet en goed ingespeeld team klaar om talent verder te helpen. De ontwikkeling per leerling, zowel professioneel als persoonlijk, wordt continu gevolgd om bij te sturen waar nodig.

Een samenwerking om trots op te zijn aldus Sales en Marketing Directeur Ronald Heijstek van Yonex Tennis Benelux die het contract ondertekende samen met Noëlle van Lottum en manager Madeleine MacDonald. Yonex is heel hard bezig in tennis steeds groter en groter te worden. We investeren in de beste jeugd en hebben met deze samenwerking ook nog eens een aantal fantastische trainers en scouts in huis.

Sponsoring InTime Tennis Academy door Yonex
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top