ENG | FRA

Haal winst uit sportpsychologie

11 jul '17

Tennis vraagt veel mentale beheersing. Zo heb je als tennisser veel tijd om na te denken. Na elke bal is er een moment, waarbij je weet: ‘dit was wel of niet goed’. Frustratie ligt op de loer. Wanneer jij je gaat irriteren over je eigen spelgedrag of dat van de ander, kan dit je spelniveau verstoren. Bij mentale training leer je hoe jij jezelf kunt herpakken, zodat je slim en aanvallend durft te spelen.

Mentale Training
Intime Tennis Academy werkt samen met Daniëlle van der Klein-Driesen. Zij is Sportpsycholoog VSPN®|Docent sportpsychologie VSPN en Orthopedagoog. Bij Intime geeft Daniëlle zowel individuele- als groepstrainingen. De training richt zich op het mentaal weerbaarder maken van jou als tennisser, zodat je leert presteren onder druk. Er wordt nauw samen gewerkt met de trainers. Je oefent met het toepassen van mentale vaardigheden op de tennisbaan, waaronder:

Motivatie;
Zelfvertrouwen;
Concentratie;
Emotie- en gedachtencontrole;
Optimale spanning;
Mentaal plan.

Wil jij je aanmelden of meer informatie mail of bel naar:

Flow Mentale Training
Tel: 06 55761816
E-mail: info@flowmentaletraining.nl 
Website: www.flowmentaletraining.nl

Boek GAS en REM in de sport. Mentaal sterk coachen.
Daniëlle’s boek is net uit. Het gaat over de invloed van emoties (GAS) en gedachten (REM) op prestatiegedrag. Wat kan je als sporter doen om het beste uit jezelf te halen? Hoe kan je omgeving (ouders en de trainers) hierin ondersteunen? Er staan veel praktische voorbeelden en verhalen in van onder andere tenniscoach Raemon Sluiter.

Wil je dit boek bestellen ga naar:
Website: www.gasenrem.nl of www.flowmentaletraining.nl

Haal winst uit sportpsychologie
« Terug naar overzicht

Official partners & sponsors


top